Jag har redan ett CONNECT-konto. Hur lägger jag till ett mobilnummer eller en e-postadress?

Om du har en befintlig e-postadress och vill lägga till ett mobilnummer:

1. Gå till https://connect.telenordigital.com, klicka på ”Byt till e-post” och logga in på ditt CONNECT-konto med din befintliga e-postadress.
  2. Klicka på "Redigera" under "Mina telefonnummer".
  3. Ange mobilnumret och klicka på ”Spara”.
  4. För att verifiera ditt mobilnummer kommer vi att skicka en verifieringskod via sms. Ange verifieringskoden i verifieringskodsfältet.

Om du har ett befintligt mobilnummer och vill lägga till en e-postadress:

1. Gå till https://connect.telenordigital.com och logga in på ditt CONNECT-konto med ditt befintliga mobilnummer.
  2. Klicka på ”Redigera” under ”Mina e-postadresser”.
  3. Ange e-postadressen, upprepa e-postadressen i nästa fält, klicka på "Spara".
  4. Vi kommer att sända dig ett bekräftelsemail med en bekräftelselänk. Klicka på länken för att verifiera din e-postadress.

Om du inte kan logga in men ändå vill lägga till ett mobilnummer eller e-postadress, vänligen kontakta kundservice.