Vilka cookies använder CONNECT och varför?

Cookie-typ

Syfte

Grundläggande Operativ

Dessa är nödvändiga för att tillåta oss att driva CONNECT-tjänsten åt dig. Dessa cookies bär endast grundläggande information genom hela din inloggnings- eller betalningsprocess.

De är temporära cookies.

Analys

Dessa gör det möjligt för oss att samla in information för att underhålla, driva och ständigt förbättra CONNECT-tjänsten. Dessa cookies hjälper till att lära oss hur vi kan göra din upplevelse ännu bättre.

De är beständiga cookies.

Bekvämlighet

Dessa gör det möjligt för oss att erbjuda dig en smidigare användarupplevelse. Dessa cookies kan exempelvis komma ihåg att du redan har loggat in till CONNECT-tjänsten, så att du inte behöver logga in igen.

De är beständiga cookies.