Varför kan jag inte logga in?

• Kontrollera att du använder ett korrekt och giltigt mobiltelefonnummer eller en giltig e-postadress för att logga in
  • Om du loggar in med ett mobilnummer, kontrollera att landskoden är korrekt. Använd följande format, till exempel + 60 xxxxxxxx för malaysiska telefonnummer
  • Om du har glömt ditt lösenord, se "Jag har glömt mitt lösenord, vad ska jag göra?"
  • Om du fortfarande inte kan logga in, kontakta Kundtjänst