Följ

Hur kan jag ta bort mitt CONNECT-konto?

För att ta bort ditt CONNECT-konto, kontakta Kundtjänst.

Notera: Borttagning av ditt CONNECT-konto kommer att ta bort alla associerade tjänster tillsammans med filer eller data som finns lagrat i alla program som körs på detta konto. När kontot har tagits bort är det inte möjligt att återställa CONNECT-kontot.

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan