Varför har jag inte fått verifieringskoden?

Detta kan vara på grund av ett ogiltigt mobilnummer eller ett tekniskt fel. Kontrollera dessa och försök därefter igen:

• Verifiera att du har angett ett telefonnummer som kan ta emot SMS
  • Kontrollera att du just nu är inom räckhåll för nätverket
  • Kontrollera om landskoden för ditt mobilnummer är korrekt. Använd följande format, till exempel + 60 xxxxxxxx för malaysiska telefonnummer
  • Starta om din telefon

Om du fortfarande inte får verifieringskoden, kontakta Kundtjänst.