Jag har glömt mitt lösenord, vad ska jag göra?

1. På inloggningsskärmen, ange ditt mobiltelefonnummer eller din e-postadress, som är kopplad till ditt konto, klicka sedan på "Logga in".
  2. Om användarkontot existerar, kommer lösenordsfältet att dyka upp. Om du har glömt ditt lösenord, klicka bara på länken "Glömt lösenord?" som återfinns nedanför lösenordsfältet.
  3. Du kommer att erhålla ett SMS eller e-postmeddelande med en länk för att återställa lösenordet. Klicka på länken och välj ett nytt lösenord.