Hur loggar jag in? (registrera, logga in)

Oavsett om du är en ny eller befintlig användare, klicka bara på knappen"Logga in på CONNECT" (se exempel nedan) i den tjänst du använder:

1. Ange ditt mobiltelefonnummer eller e-postadress och klicka på "Logga in". Detta ger oss möjlighet att kontrollera om du redan är en CONNECT-användare.
  2. Beroende på vilken tjänst du använder, kan du bli ombedd att:
  • Välj eller ange ditt lösenord
  • Lägg till en e-postadress
  • Verifiera att du är i besittning av din mobiltelefon - för att göra detta kommer vi att skicka dig ett SMS med en verifieringskod

Om du ombads att ange en e-postadress, kommer vi att sända dig ett e-postmeddelande om verifiering. För att öka säkerheten för ditt konto, verifiera din e-postadress genom att klicka på länken i e-postmeddelandet om verifiering.