Prati

Kako mogu da izbrišem svoj CONNECT nalog?

Da biste izbrisali Vaš CONNECT nalog, kontaktirajte Korisničku podršku.

Napomena: Brisanjem Vašeg CONNECT naloga uklonićete sve povezane usluge kao i datoteke ili podatke uskladištene u bilo kojoj aplikaciji koja radi na tom nalogu. Nakon brisanja naloga, nije moguće povratiti CONNECT nalog.

Da li vam je pomogao ovaj članak?
0 od 0 smatra da je ovo od pomoći

Imate još pitanja? Podnesite zahtev