Hvilke cookies bruker CONNECT og hvorfor?

Vi bruker cookies for å gi deg en god opplevelse av våre tjenester og for å forbedre opplevelsen. Under er ulike typer cookies som CONNECT benytter og beskrivelse av hvorfor de benyttes:

Type informasjonskapsel

Formål

Viktige operative

Disse er nødvendige for å gjøre det mulig for oss å levere CONNECT-tjenesten til deg. Disse cookies lagrer kun nødvendig informasjon gjennom pålogging eller betalingsprosessen.

De er midlertidige cookies.

Analyse

Dette lar oss samle inn informasjon for å opprettholde, drive og kontinuerlig forbedre tjenesten CONNECT. Disse cookies hjelpe oss å gjøre opplevelsen av tjenestene enda bedre.

De er varige cookies.

Bekvemmelighet

Disse gjør det mulig for oss å tilby deg en sømløs opplevelse. For eksempel kan disse cookies huske at du allerede har logget på CONNECT-tjenesten, slik at du slipper å logge på igjen.

De er varige cookies.