Mitt mobilnummer er endret. Kan jeg fortsatt beholde og bruke min CONNECT-konto?

Ja, du kan fortsatt bruke CONNECT ved å logge inn med din e-postadresse

Hvis du har satt et passord:

1. Logg på med din e-postadresse og passord til Min Connect-konto.
  2. Følg de samme trinnene i delen Hvordan endre eller legge til et mobilnummer?

Hvis du ikke har satt et passord enda:

1. Logg på med din e-postadresse til Min Connect-konto.
  2. Vi vil automatisk sende deg en e-post med en link for å legge til/endre passordet.
  3. Følg de samme trinnene i delen Hvordan endre eller legge til et mobilnummer?

Hvis du ikke har en e-postadresse, kontakt kundeservice.