Hvordan endrer jeg eller legger til en e-postadresse?

1. Logg på Min CONNECT-konto.
  2. Klikk på "Rediger" under "Mine e-postadresser".
  3. Angi den nye e-postadressen, Gjenta nye e-postadressen i feltet, og klikk på "Lagre".
  4. Vi vil sende deg en e-post med en bekreftelseslenke. Vennligst klikk på lenken for å bekrefte at e-postadressen er din.

Hvis du ikke kan logge på, men likevel ønsker å endre e-postadressen din, vennligst kontakt kundeservice.

Merk: Du kan legge til mer enn én e-postadresse til din CONNECT-konto. Etter du har lagt til e-postadressene, husk å velge hvilken du ønsker å ha som din primære e-postadresse. For eksempel hvis du må tilbakestille passordet senere, vil vi sende en link til den primære e-postadressen.