Hvorfor kan jeg ikke logge på?

• Kontroller at du bruker korrekt og gyldig mobilnummer eller e-postadresse til å logge på
  • Dersom du er i utlandet og logger på med mobilnummer, kontroller at landskoden er korrekt. Bruk følgende format, for eksempel + 47 xxxxxxxx for norske mobilnumre.
  • Hvis du har glemt passordet, kan du se Jeg har glemt passordet, hva bør jeg gjøre?
  • Hvis du fremdeles ikke kan logge på, kan du kontakte kundeservice.