Følg

Hvordan kan jeg slette min CONNECT-konto?

For å slette din CONNECT-konto, kontakt kundeservice.

Merk: Dersom du sletter din CONNECT-konto vil du ikke lenger ha tilgang til tilknyttede tjenester og innholdet i disse tjenestene. Etter at kontoen er slettet, er det ikke mulig å gjenopprette CONNECT-kontoen.

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse