Jeg har glemt passordet, hva bør jeg gjøre?

1. På logg inn skjermen, skriv inn ditt mobilnummer eller e-postadresse som er koblet til din CONNECT konto, klikk på "Logg på".
  2. Hvis din CONNECT konto eksisterer, vises passordfeltet. Hvis du har glemt passordet, klikker du på linken med "Glemt passordet?" nedenfor passordfeltet.
  3. Du vil motta en SMS eller e-post med en link for å tilbakestille passordet. Klikk på linken og velg et nytt passord.