Hvordan logger jeg på? (registrerer, logger på)

Klikk på "Logg på med CONNECT"-knappen (se eksempler under) i tjenesten du bruker, enten du er ny eller eksisterende bruker.

CONNECTno.png CONNECTno1.png

1. Angi ditt mobilnummer eller e-postadresse og klikk på "Logg på". Vi sjekker da om du allerede bruker CONNECT.
  2. Avhengig av tjenesten du bruker, kan du bli bedt om å:
    • Velge eller oppgi passordet ditt
    • Oppgi en e-postadresse
    • Kontrollere at du er i besittelse av mobiltelefonen din - for å gjøre dette, vil vi sende deg en SMS med en bekreftelseskode" to "Kontrollere at du er i besittelse av mobiltelefonen din. For å gjøre dette vil vi sende deg en SMS med en bekreftelseskode.

Hvis du ble bedt om å oppgi en e-postadresse, vil vi sende deg en e-postbekreftelse. For å øke sikkerheten på kontoen din, kontroller e-postadressen din ved å klikke på linken i e-postbekreftelsen.