Er mine personopplysninger trygge i CONNECT?

Telenor beskytter dine personopplysninger ved å holde informasjonen trygg og sikker, og ved å være åpen om hvordan vi håndterer dine data:

• Du er informert - vi er åpne om hvordan vi samler inn og bruker dine personopplysninger
  • Dine personopplysninger brukes til å gi deg bedre og mer relevante tjenester
  • Dine personopplysninger er private - vi deler ikke disse med tredjeparter
  • Din trygghet er vår prioritet - vi sikrer alltid dine personopplysninger

For mer informasjon, vennligst besøk Telenors portal for personvern og datasikkerhet.