Hvorfor kan jeg ikke logge på?

• Kontroller at du bruker korrekt og gyldig mobilnummer eller e-postadresse til å logge på.
  • Hvis du logger på med et mobilnummer, kontroller at landskoden før telefonnummeret er riktig. Bruk følgende format, for eksempel +47 xxxxxxxx for norske telefonnumre.
  • Hvis du har glemt passordet, skriv inn mobilnummeret eller e-postadressen din og klikk på "Logg inn". Hvis kontoen finnes, vises passordfeltet. Klikk på "Glemt passord?" nedenfor passordfeltet.

Hvis du fremdeles ikke kan logge på, kan du kontakte kundeservice