Follow

ကျွန်ုပ်၏ CONNECT အကောင့်ကို ဘယ်လို ဖျက်သိမ်း နိုင်ပါသလဲ

လူကြီးမင်း၏CONNECT အကောင့်ကို ဖျက်သိမ်းရန်၊ ကျေးဇူးပြုပြီး သုံးစွဲသူ အထောက်အကူဋ္ဌာန သို့ ဆက်သွယ်ပါ

မှတ်ချက် ။ ။ လူကြီးမင်း၏CONNECT အကောင့်ကို ဖျက်လိုက်ပါက ဆက်နွယ်နေသော ဝန်ဆောင်မှုများနှင့် တကွ ၎င်းအကောင့်တွင် တင်ထားသော မည်သည့် အပလီကေးရှင်းတွင် မဆို သိမ်းထားသည့် ဖိုင်များ အချက်အလက်များ ကိုပါ တပါတည်း ဖယ်ရှားလိုက်မှာ ဖြစ်ပါတယ်။ အကောင့်ကို ဖျက်သိမ်းပြီးသွား ပါက၊ ၎င်း CONNECT အကောင့်ကို ပြန်လည် ရယူရန် မဖြစ်နိုင်တော့ပါ။

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful

မေးခွန်း ရှိပါသေးလား၊ တောင်းဆို မေတ္တာရပ်ခံချက်တစ်ရပ်ကို ဆပ်ဘ်မစ်တ်(submit)လုပ်ပေးပါ ပေးပို့ပါ