Ikut

Bagaimanakah saya boleh memadam akaun CONNECT saya?

Untuk memadam akaun CONNECT anda, sila hubungi Sokongan Pelanggan.

Nota: Memadam akaun CONNECT anda akan membuang semua perkhidmatan yang berkaitan berserta fail atau data yang disimpan dalam mana-mana aplikasi yang berfungsi dalam akaun tersebut. Selepas akaun dipadam, tiada kemungkinan sama sekali untuk memulihkan akaun CONNECT.

Adakah artikel ini membantu?
0 daripada 0 mendapati ini berguna

Ada soalan lagi? Hantarkan permintaan