Követés

Hogyan tudom törölni a CONNECT-fiókom?

CONNECT-fiókjának törléséhez, kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

Megjegyzés: CONNECT-fiókjának törlésével az összes kapcsolód szolgáltatás is eltávolításra kerül, beleértve a fiókjában futtatott alkalmazásokban tárolt összes fájlt és adatot. A fiók törlését követően nem fogja tudni visszaállítani CONNECT-fiókját.

Hasznos volt ez a cikk?
0 számú 0 számúból hasznosnak találta ezt

További kérdése van? Küldje el kérését