Jeg har allerede en CONNECT-konto. Hvordan tilføjer jeg et mobilnummer eller en e-mailadresse?

Hvis du har en eksisterende e-mailadresse og ønsker at tilføje et mobilnummer:

1. Gå til https://connect.telenordigital.com, klik på “Skift til e-mail” og log ind på din CONNECT-konto vha. din eksisterende e-mailadresse.
  2. Klik på "Rediger" under "Mine telefonnumre".
  3. Indtast mobilnummeret og klik så på "Gem".
  4. For at bekræfte dit mobilnummer sender vi dig en bekræftelseskode via SMS. Indtast bekræftelseskoden i bekræftelseskodefeltet.

Hvis du har et eksisterende mobilnummer og ønsker at tilføje en e-mailadresse:

1. Gå til https://connect.telenordigital.com og log ind på din CONNECT-konto vha. dit eksisterende mobilnummer.
  2. Klik på "Rediger" under "Mine e-mailadresser".
  3. Indtast e-mailadressen, gentag e-mailadressen i det næste felt og klik så på "Gem".
  4. Vi sender dig en bekræftelses-e-mail med et bekræftelseslink. Klik på linket for at bekræfte din e-mailadresse.

Hvis du ikke kan logge på, men stadig ønsker at tilføje et mobilnummer eller en e-mailadresse, bedes du kontakte vores kundeservice.