Hvilke cookies bruger CONNECT, og hvorfor?

Vi bruger cookies til at forsyne dig med vores tjenester og til at forbedre dem. Her er de forskellige typer af cookies vi bruger, og hvorfor vi bruger dem:

Cookie-type

Formål

Nødvendig for driften

Disse cookies er nødvendige for at vi kan udføre CONNECT-tjenesten for dig. De indeholder kun væsentlige oplysninger under din login- eller betalingsproces.

De er midlertidige cookies.

Analytics

Disse cookies giver os mulighed for at indsamle oplysninger for at vedligeholde, drive og løbende forbedre CONNECT-tjenesten. De hjælper os med at lære, hvordan vi kan gøre din oplevelse endnu bedre.

De er faste cookies.

Bekvemmelighed

Disse cookies giver os mulighed for at tilbyde dig en mere jævn brugeroplevelse. Disse cookies kan f. eks huske, at du allerede er logget ind på CONNECT-tjenesten, så du ikke behøver at logge ind igen.

De er faste cookies.