Mit mobilnummer er ændret. Kan jeg fortsat beholde og bruge min CONNECT-konto?

Ja, du kan fortsat bruge CONNECT.

Hvis du har en e-mailadresse og en adgangskode:

1. Log på min CONNECT-konto med din e-mailadresse og adgangskode.
  2. Følg de samme trin som i afsnittet Hvordan kan jeg ændre eller tilføje et mobilnummer?

Hvis du har en e-mailadresse, men endnu ikke nogen adgangskode:

1. Log på min CONNECT-konto med din e-mailadresse.
  2. Vi sender dig automatisk en e-mail med et link til at tilføje/ændre din adgangskode.
  3. Følg de samme trin som i afsnittet Hvordan kan jeg ændre eller tilføje et mobilnummer?

Hvis du ikke har nogen e-mailadresse, kontakt da venligst Kundesupport.