Hvordan ændrer eller tilføjer jeg en e-mailadresse?

• Hvis du har en eksisterende e-mailadresse eller et eksiterende mobilnummer:
  1. Log ind på Min CONNECT-konto.
  2. Klik på "Rediger" under "Mine e-mailadresser".
  3. Indtast den nye e-mailadresse, gentag den nye e-mail-adresse i det følgende felt og klik derefter på "Gem".
  4. Vi sender dig en bekræftelses-e-mail med et bekræftelseslink. Klik på linket for at bekræfte din nye e-mailadresse.
  • Hvis du ikke kan logge på, men stadig ønsker at ændre din e-mailadresse, kontakt da venligst Kundesupport.

Bemærk: Du kan føje flere end én e-mailadresse til din CONNECT-konto. Når du har tilføjet dine e-mailadresser, husk at vælge, hvilken af dem du ønsker som din primære e-mailadresse. Hvis du f. eks. vil nulstille din adgangskode senere, vil vi sende et nulstillingslink til din primære e-mail-adresse.