Hvorfor kan jeg ikke logge ind?

• Kontroller, at du bruger det korrekte og gyldige mobilnummer eller en korrekte og gyldig e-mailadresse til at logge på
  • Hvis du logger på med et mobilnummer, kontroller så, at landekoden er korrekt. Brug følgende format, for eksempel + 60 xxxxxxxx for malaysiske telefonnumre
  • Hvis du har glemt din adgangskode, se under Jeg har glemt min adgangskode, hvad skal jeg gøre?
  • Hvis du stadig ikke kan logge på, kontakt da venligst Kundesupport