Følg

Hvordan sletter jeg min CONNECT-konto?

Hvis du vil slette din CONNECT-konto, skal du kontakte Kundesupport.

Bemærk : Sletning af din CONNECT-konto vil fjerne alle de tilknyttede tjenester samt filer eller data, der er lagret i ethvert program, der kører på denne konto. Når kontoen er blevet slettet, er det ikke muligt at gendanne CONNECT-kontoen.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt

Har du flere spørgsmål? Send en forespørgsel