Jeg har glemt min adgangskode, hvad skal jeg gøre?

1. Indtast dit mobilnummer eller din e-mailadresse, som er tilknyttet din konto, på Login-skærmen og klik derefter på "Log ind".
  2. Hvis brugerkontoen findes, vises adgangskodefeltet. Hvis du har glemt din adgangskode, klik på linket "Glemt adgangskoden?" under adgangskodefeltet.
  3. Du får en SMS eller e-mail med et link for at nulstille din adgangskode. Klik på linket og vælg en ny adgaqngskode.