Hvordan tilmelder jeg mig? (tilmelder, logger på)

Uanset om du er en ny eller en eksisterende bruger, så klik på knappen "Log ind med CONNECT" (se eksempler nedenfor) i den tjeneste, du bruger:

CONNECT_Logo1.png CONNECT_Logo2.png

1. Indtast dit mobilnummer eller din e-mailadresse og klik på "Log ind". Så kan vi tjekke om du allerede er en CONNECT-bruger.
  2. Afhængigt af den tjeneste du bruger, kan du blive bedt om at:
  • Vælge eller indtaste din adgangskode
  • Tilføje en e-mailadresse
  • Kontroller, om du er i besiddelse af din mobiltelefon - for at gøre det, sender vi dig en SMS med en bekræftelseskode

Hvis du blev bedt om at indtaste en e-mailadresse, sender vi dig en bekræftelses-e-mail. For at øge sikkerheden for din konto, skal du bekræfte din e-mailadresse ved at klikke på linket i bekræftelses-e-mailen.