Hvorfor skal jeg stole på CONNECT?

Beskyttelsen af dine personlige oplysninger er vigtig for os. Vi sætter en ære i at beskytte dine personlige oplysninger og bestræber os for at fortjene din tillid. Vi gør dette ved at sikre dine informationer og ved at være åbne om, hvordan vi håndterer dine oplysninger.

Sammenfatning af vores holdning til beskyttelse af personlige oplysninger:

• Du er informeret - vi er åbne om, hvordan vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger
  • Din data bruges for dig - vi bestræber os for at bruge dine personlige oplysninger til at give dig en bedre og mere relevant service
  • Dine data holdes privat - vi vil ikke dele dine personlige oplysninger med tredjeparter
  • Din sikkerhed er vores prioritet - vi opbevarer altid dine personlige oplysninger sikkert og trygt

Besøg venligst Telenors portal om beskyttelse af privatlivet og personlige oplysninger.