Абониране

Как да изтрия CONNECT профила си?

За да изтриете CONNECT профила си, моля, свържете се с отдел Клиентска поддръжка.

Забележка: Изтриването на вашия CONNECT профил ще премахне всички свързани с него услуги заедно с файловете и данните, съхранени във всички приложения, работещи към този профил. След като CONNECT профилът бъде изтрит, не е възможно той да бъде възстановен.

Беше ли полезна тази статия?
0 от 0 считат материала за полезен

Имате още въпроси? Подайте заявка